A „Szlovák Iskoláért és Óvodáért Alapítványt” 1999-ben Medvegy Pálné igazgató alapította. Az alapítvány célja az iskola tárgyi eszközeinek bővítése volt. Valamint az olyan tanulók, pedagógusok támogatása, akik a szlovák nemzetiségi nevelő-oktató munka területén kiemelkedőt nyújtanak, illetve az intézmény munkáját segítik. Céljai között szerepel a rászoruló tanulók támogatása is.

tovább >>

Citera szakkör

Az iskola citera szakköre Lipôčka néven 2006-ban alakult újjá Galát János vezetésével. Azóta számos rendezvényen bizonyítot-ták felkészültségüket, folytatva az iskola több évtizedes hagyományát. Legutóbb az iskola fennállásának 60 éves évforduló-ján léptek fel, ahol az iskola énekkarával kiegészülve nagy sikert arattak.

tovább >>

Informatika szakkör

Az iskolában informatika szakkör már 1989 óta működik. Váltakozó tartalommal igyekszünk az érdeklődők igényeit kielégíteni, a rendelkezésre álló eszközökkel.

Az iskola már több mint 10 éve működő honlapját a kezdetektől színesítették tanulóink önálló munkái. Az itt látható oldalak elkészítésében a 2010-es év szakkörösei működtek aktívan közre.

tovább >>

 

 

Späť na hlavnú stránku ( vissza a nyitó oldalra)